Кралят на зумбата разтърсва Пловдив
Кралят на зумбата разтърсва Пловдив / netinfo

Грандиозно шоу с краля на зумбата Херман Мело се провежда днес в Пловдив, като част от световното турне на танцьора. Безплатният  спектакъл  започва от 20 часа в спортната зала на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. Организаторите обещават уникално шоу на сцена на 3 нива със страхотна латино и интернационална музика.

32 български инструктори по зумба ще танцуват заедно със специалния гост. Всички посетители, които се чувстват достатъчно запалени от ритмите на зумба, също ще имат възможност да танцуват заедно с участниците на сцената.  Очаква се на събитието да присъстват повече от 1000 души както от България, Русия, Гърция, Сърбия и Македония.

Зумба (Zumba Fitness) е абсолютна революция в световната фитнес индустрия, включително и в България. Забавен и приятен начин да се спортува и това привлича много хора, дори тези, които не се интересуват от фитнес програми или друг вид спорт. Зумба съчетава в себе си положителните страни на спорта и танца, на движението и изкуството.

Херман Мело е един от най-атрактивни и търсени инструктори в Европа. Работи във Франция, Гърция, Великобритания, Германия, Испания, Португалия, Румъния, България, където събира хиляди хора на класовете и обученията си.  В България Херман е от 2011 година и е обучил е 90 % от зумба инструкторите у нас. С невероятната си енергия и харизма, Херман е желан, очакван и изключително харесван професионалист, който запалва много хора по активния начин на живот, по танците и спорта.