Комисар Рангелов: Питровски ще бъде наказан дисциплинарно
Комисар Рангелов: Питровски ще бъде наказан дисциплинарно / netinfo
Служителят на Пето РПУ Неделчо Питровски ще бъде наказан дисциплинарно заради нарушение на служебната дисциплина, това заяви официално за Дарик радио комисар Ангел Рангелов, директор на Областната дирекция на полицията в Пловдив.

Както Дарик радио съобщи по-рано, полицаят от сектор „Криминален” към Пето РПУ е бил нападнат и бит в района на Скобелева майка на 15 февруари вечерта, според неофициалната информация заради изнудване на сводници на проститутки от района.

Според първоначалното заключение на вътрешната проверка, водена от началника на отдел „Противодействие на престъпността” Иван Вълчев, Питровски се бил пребил като паднал по стълбите, заявиха пред Дарик радио запознати със случая служители от МВР . Комисар Рангелов отказа да съобщи за какво точно провинение е наказан Питровски с мотив, че документите от разследването са поверителни. Директорът на полицията уточни още, че наказаният служител няма да бъде преместен в друго полицейско управление. По непотвърдена информация, той е бил помолен да си подаде документите за пенсиониране.