Караиванов: Провалих плана за изолация на дясното
Караиванов: Провалих плана за изолация на дясното / netinfo

Опасността да се изолира дясното и лявото да бъде превърнато в нов модел на бизнесуправление бе абсолютно реална, каза кандидат-кметът на Десен Алианс на Големия дебат за Пловдив, организиран от Дарик радио и в.”24 часа”. Той мотивира решението си да се състезава за вота на пловдивчани с необходимостта десните хора, които са мнозинство в града, да имат достоен избор, удовлетворяващ техните амбиции.

Като изпълнителен директор на Общинската агенция за приватизация наложих принципите на прозрачността, припомни Караиванов. Той подчерта, че всички продажби са извършени на търгове и няма нито едно заведено дело за сключена по негово време сделка.

Според Караиванов първи национален приоритет трябва да стане образованието, следван от грижата за здравето и сигурността.

Чуйте от прикачения звуков файл как кандидатът за кмет на „Десен Алианс за Пловдив” Николай Караиванов оценява личния си принос за развитието на града, както и отговорите му на въпроси, зададени от представители на учителите, лекарите, бизнеса и артсредите.