Капана фест събира айлякчиите
Капана фест събира айлякчиите / netinfo

За трета поредна година в пловдивския арт квартал Капана се провежда фестивала за улични изкуства "Капана фест". До неделя (5 юни) жителите и гостите на Пловдив могат да се включат в десетки културни, музикални, спортни и кино събития. Участниците в организацията на фестивала са над 700, а събитията се провеждат на 5 сцени и на стотици други места в квартала.

"Айляк в Капана" поставя акцент върху киното, като ще има разнообразни прожекции на четири места в квартала. Но това не изчерпва локациите, които могат да бъдат посетени. Отворени са сцените за концерти, изложби, разнообразни спортни събития и, разбира се, забавления за децата. В "Детското царство в Капана" има десетки работилници, представления, прожекции и ред други атракции, които ще забавляват малчуганите и техните родители.

Разнообразните мероприятия не спират до тук. Пловдивчани и гостите на града могат да посетят няколко базара – занаятчийски, фермерски и такъв за хенд мейд изделия. Всякакви културни активности също присъстват в програмата.

Капана фест събира айлякчиите
netinfo