Камерунски таран подсилва Ботев
Камерунски таран подсилва Ботев / netinfo
Централен нападател от Камерун е сигурно ново попълнение в Ботев Пд, съобщи президентът на клуба Димитър Христолов. 21-годишният Алфред Мпока, който за последно е играл във финландския ПК-35, вече е в Пловдив и ще се появи на първата тренировка на „канарчетата” за новия сезон, днес следобед.

Сънародникът на Самуел Ето’о няма да минава пробен период, тъй като за качествата му е гарантирал новият спортно-технически консултант Стефано Кусин.

На заниманието се очаква да се появят още Венци Иванов от Монтана и Иван Златиев от Павликени, чиито трансфери също са близо до финализиране.

Довечера под тепетата се очаква да пристигнат и двама футболисти от Кот Д’Ивоар, които ще изкарат проби при “жълто-черните”.

Изненадващо, по думите на Христолов, тренировката ще бъде водена от Тенчо Тенев, който обяви, че напуска ст.”Христо Ботев” и поема втородивизионния Родопа.

„Тенчо наистина подаде оставка, но аз не съм я приел. При това положение той трябва да се яви на работа и да проведе първата тренировка”, лаконичен бе шефът на пловдивчани.

От днес Боби Димитров ще изпълнява длъжността изпъллнителен директор, заемайки мястото на напусналия Марин Бакалов.