Как да превърнем успеха от мечта в реалност?
Как да превърнем успеха от мечта в реалност? / Thinkctock/Guliver photos
Радослав Иванов пред Дарик
85829
Радослав Иванов пред Дарик
  • Радослав Иванов пред Дарик

Първата по рода си открита лекция на тема „Как да превърнем успеха от мечта в реалност?“ ще бъде изнесена от 16,00 часа днес в Аулата на филиала на Техническия университет в Пловдив. Това заяви в ефира на Дарик организаторът на събитието, който е и бивш възпитаник на висшето учебно заведение и вече ръководи бизнес в САЩ, 22-годишният Радослав Иванов.

„Целта на инициативата е младите хора да погледнат на реалността по малко по-различен начин, научавайки концепции за успех от вече преуспели техни връстници“, обясни младежът.

Лекцията ще бъде водена от експертът по продажби в американската компания Southwestern Advantage Васил Чакърдъков и Лора Шопова – мениджър продажби в същата фирма за България.

Те ще отговорят на серия от въпроси, свързани с успеха – как да се докоснем до него и как да го задържим, както и какви са възможностите, които се разкриват пред младите хора.

Радослав Иванов поясни, че лекцията е подходяща за хора от всички възрасти - както за вече работещи младежи, така и за ученици и студенти, и бе категоричен, че това ще бъде една от най-полезните лекции за всеки, който я посети.

Той самият постига успех в сферата на директните продажби в Съединените американски щати, след като през 2013 г. кандидатства по лятна J-1 VISA програма в Southwestern Advantage. Оттогава успешно ръководи този бизнес и отбеляза, че в момента се прави подбор на тазгодишните кандидати. За информация по темата, може да се свържете с Радослав Иванов ТУК.

Младият бизнесмен бе категоричен, че успехът се постига единствено в комбинация от здрава работа и дисциплина.

„Вярвай в собствените си умения, бъди добър човек и стой зад благородни каузи, а точно когато си готов да се откажеш – продължи, защото тогава успехът е на една ръка разстояние“, заключи Радослав Иванов.

/Цялото интервю с него, чуйте в прикачения аудио-файл, а повече информация за събитието, може да намерите ТУК/