Йордан Бакалов: Никой не отива в семейство, което е пред развод
Йордан Бакалов: Никой не отива в семейство, което е пред развод / dariknews.bg
Йордан Бакалов: Никой не отива в семейство, което е пред развод
47849
Йордан Бакалов: Никой не отива в семейство, което е пред развод
  • Йордан Бакалов: Никой не отива в семейство, което е пред развод

Никой не отива в семейство, което е пред развод. Така синият депутат Йордан Бакалов описа политическата ситуация в СДС в интервю за Дарик радио. Когато две седмици преди изборите дадеш сигнал, че нещо скърца в коалицията, няма как избирателите да те припознаят и да гласуват за теб, коментира ниските изборни резултати ексобластният лидер на сините.

За голямо съжаление в СДС има много млади хора, които нямат житейския опит и не са част от историята на организацията. Може би точно тава са причините, поради които правят грешки. Лошото е, че тези грешки се отразяват на цялата партия. Надявам се, че скоро ще бъдат коригирани и ще бъде предложен вариант за по-голяма стабилност, допълни депутатът.

Бакалов уточни, че днес в парламента се приемат всички промени на данъчните закони, очаква се работата на депутатите да продължи до късно и едва ли ще празнува годишнината от създаването на СДС.

Преди 22 години на 7 декември 1989 г. беше основана партията "Съюз на демократичните сили" като израз на надеждите на милиони българи да променят политическите и обществените отношения и геополитическата ориентация на държавата.

Чуйте интервюто с Йордан Бакалов в прикачения звуков файл.