Издирваната жена в Родопите  изчезва за втори път
Издирваната жена в Родопите изчезва за втори път / netinfo
Издирваната от снощи 53-годишна Маргарита Георгиева от Добралък изчезва за втори път, съобщи за Дарик радио кметът на родопското село Тодор Ушев. Преди 4-5 години тя изчезнала, но след няколко дни сама се прибрала. И до днес не се разбрало къде е била.

Маргарита живее със съпруга си и 88-годишната си свекърва на края на селото. Няма деца. Изчезнала е на 100 метра от къщата си, където събирала дърва за огрев. Спасителната операция по издирването й започнала миналата вечер, но до момента без резултат. В акцията, продължава и в момента, участват служители на РПУ Асеновград, Планинската спасителна служба, местни жители и ловци. Проверява се информация от говедари, които забелязали жена, пириличаща на изчезналата рано тази сутрин по пътя за Яврово.

„Пет пъти сме излъчили по радиоуредбата съобщение, че издирваме Маргарита, цялото село от 150 жители е тръгнало да я търси” каза кмета. Той припомни, че негови съселяни намериха трупа на рехабилитаторката от Копривките, два месеца след изчезването й.