Издирва се Истинската жена...
Издирва се Истинската жена... / Dariknews.bg

Кампания „Издирва се Истинската Жена" стартират Дарик радио-Пловдив, в-к „Марица", Нова Българска Телевизия (НБТ) и Програмата Пловдив Инфо. Тя ще продължи до Деня на жената - 8 март, когато ще бъде обявена победителката.  За приза ще се борят 16 дами, по 8 в 2 категории - „Желязната бизнес лейди" и „Всеотдайната домакиня". Номинираните са избрани от редакциите на медийните партньори. Генерален спонсор на кампанията е Mr. Bricolage.

Импровизираният конкурс ще завърши с дебат между финалистките в двете категории. Той ще се излъчи на живо в сутрешния блок „Дарик кафе" на 8 март от 8 до 10 часа. Линиите ще бъдат отворени за обаждания на слушатели, за да споделят своето мнение и да подкрепят една от дамите в студиото.

Профилите на номинираните 8 кандидатки в категория „Желязна бизнес лейди" и на тези в категория „Всеотдайна домакиня" вече са достъпни за разглеждане и оценяване.  Към тях препраща банерът на кампанията, който се намира в дясната половина на регионалната страница на Dariknews.bg, както и десният линк "Издирва се Истинската жена...". Директно до номинациите може да стигнете чрез адрес 8mart.dariknews.bg

Репортажи и интервюта с всяка претендентка за приза „Истинска жена" ще бъдат излъчвани през месец февруари  в ефира на Дарик радио-Пловдив, ще бъдат публикувани информации на Dariknews.bg  и Zar.bg, както и в съботните издания на вестник „Марица", в приложението „БГ Жена".

Носителката на приза „Истинска жена" ще получи аранжировка от живи цветя, осигурена от „Лейди Ди". Като комплимент към всяка от участничките „Роза Импекс" ще осигури комплект козметични продукти. За победителката в категория „Желязна бизнес лейди" ще има специална награда -  електрически домакински уред, а за фаворитката в категория „Всеотдайна домакиня" - пакет спа и козметични процедури, осигурени от „Day Spa Studio Kadife".

Церемонията по награждаването и обявяването на „Истинската жена" ще се излъчи на 8-ми март вечерта, на живо по Нова българска телевизия.