Иван Тотев: БСП си вкара автогол
Иван Тотев: БСП си вкара автогол / netinfo
Протестната подписка на жителите от квартал „Гладно поле” е откровена политическа атака на БСП, категоричрен е издигнатият от ГЕРБ кмет на „Източен” Иван Тотев. Всеки ден кабинетът ми е отворен за посещения на граждани и е изненадващо обвинението, че нищо не се прави за инфраструктурата в квартала, коментира Тотев в студиото на Дарик кафе.

300 жители от квартал „Гладно поле” възнамеряват да му връчат подписка днес след пресконференция в районния клуб на БСП. Протестиращите граждани са недоволни от управлението на Тотев и се възмущават от неизпълнените предизборни обещания, казват от местната левица.

Критиките са крайно неуместни, тъй като именно в „Гладно поле” е организирана мащабна ремонтна програма, каза още Иван Тотев и уточни, че дори средствата, предназначени за асфалтиране на надлез „Скобелева майка” са пренасочени за реконструкции в квартала. В момента активно се работи и за подобряване инфраструктурата на междублоковите пространства. Две сгради с груб строеж, превърнали се в свърталища за наркомани и скитници са в процес на разрушаване, за да се осигури безопасността на жителите, допълни кметът на „Източен”.

Чуйте какво каза още Иван Тотев  /от прикачения звуков файл/