убийство
убийство / netinfo
убийство
96637
убийство
  • убийство
29-годишната Илияна oт пловдивския квартал "Кючук Париж" е убита с особена жестокост и по особено мъчителен начин от мъжа, с когото е живяла на семейни начала и който по-късно се е самоубил.

Информацията за тежкия инцидент от вчера следобед бе потвърдена официално от Окръжната прокуратура в Пловдив.
 
Двата трупа бяха намерени в късния следобед в апартамент в жилищен блок зад бившия РУМ „Родопи” в район "Южен". Телата на Ради и Илияна били открити в апартамента от брата на убиеца, който бил и с майстор ключар, за да отворят входната врата.

В жилището било и малкото дете на младото семейство. По плача на бебето влезлите в жилището се ориентират в коя от стаите е и го взимат със себе си.

убийство Пловдив
Дарик Пловдив, Искра Койчева

Обрат в разследването в Пловдив: Мъжът убил жена си
 
Предполага се, че убийството е станало около 08:30 ч. сутринта. Преди обяд жената се опитала да се свърже по телефона с брата на своя мъж. Впоследствие той ѝ звъннал няколко пъти, но тя не отговорила на повикванията, съответно брат му Ради - също. Тогава той се усъмнил и отишъл на място. 
 
Сигналът за инцидента е подаден малко след 16:00 ч. Екипът от разследващи веднага пристигнал на мястото на инцидента.

убийство Пловдив
Искра Койчева, Дарик Пловдив

Откриха мъртви съпрузи в Пловдив, предполагат убийство и последвало самоубийство

Прозорците и балконските врати на апартамента били затворени.

29-годишната Илияна била намерена лежаща по гръб с порезни рани на шията и по ръцете. 32-годишният Ради лежал по лице, като в дясната си ръка държал голям кухненски нож, забит в шията му. Пристигналият екип на спешна помощ само констатирал смъртта и на двамата.
 
"Най-вероятно убиецът е имал здравословен проблем, но това предстои да се изясни", заяви директорът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков. Той добави, че до момента разследващите нямат данни да става въпрос за любовен триъгълник или за скандали между двамата. Илияна и Ради не са криминално проявени, нямат и финансови проблеми, каза още той.

До момента са извършени множество процесуално-следствени действия, огледи на местопроизшествие и разпити на свидетели. Назначени са съдебно-медицински, биологична, дактилоскопна и химически експертизи. Детето на починалите се намира при близките им, то е добре.
 
Разследването по случая продължава.

Чуйте още в звуковия файл.