Ищар ще извиси глас и в Пловдив
Ищар ще извиси глас и в Пловдив / dariknews.bg

Освен в София и Варна, Ищар ще пее и в Пловдив, потвърдиха за Дарик радио от пресцентъра на продуцентската компания АРТ БГ. Причина световноизвестната етноизпълнителка да се отбие в града под тепетата е огромният интерес към нея и творчеството й. Концертът ще бъде на 6-ти юни на Античния театър от 20.30 часа. На 3-ти и 5-ти изрелтянката ще извиси глас съответно във Варна и София.  

Билетите за концерта на Ищар в Пловдив се продават от утре в разпространителската мрежа на Eventim, магазини Germanos, Office 1, Пикадили и бензиностанции OMV, както и в книжарницата в Мол „Галерия Пловдив". До 20-ти февруари билетите ще бъдат на промоционални цени между 20 и 60 лв., след което цената им ще скочи с 10 лв.

Повлияна от различните източни култури, изпълнителката на „ориенталски поп" съчетава в музиката си модерно денс звучене с традиционни ориенталски мелодии и фламенко ритми, характерни за европейското и африканското Средиземноморие. Днес тя продава милиони копия от албумите си, отразяващи прочувствения й стил.