Иновативното образование на практика
Иновативното образование на практика / уча.се
Конференция на тема „Иновативното образование на практика“ ще се състои днес от 13:30 ч. в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Архитект Камен Петков“ в Пловдив. Събитието се организира от образователния сайт Уча.се и Община Пловдив. 

Основен фокус на конференцията ще бъде представянето на иновативни практики в учебния процес. На събитието са поканени всички над 86 директори и учители от всички пловдивски училища. Целта е присъстващите да обменят ценен опит за иновативните методи, чрез които училищния материал да е по-достъпен и интересен за учениците. 

Лектори на форума ще бъдат зам.-кметът Стефан Стоянов, както и създателят на сайта Уча.се – Дарин Маджаров. В специален панел преподаватели от Пловдив ще споделят примери от класните стаи и тяхната практика.

Образователният сайт Уча.се се наложи като експерт в сферата на иновативните методи на обучение у нас. За хилядите ученици и учители от страната и чужбина, най-интересни са видео уроците на разбираем и интерес език и индивидуалната учебна игра, която посреща нуждите на учениците.