Хейгън пропуска мача с Локо Сф, Моралес под въпрос
Хейгън пропуска мача с Локо Сф, Моралес под въпрос / netinfo
Ганаецът Бърнард Хейган отпада от състава на Локомотив (Пловдив) за домакинския мач в неделя с Локомотив (София) от 16-ия кръг на "А" група, съобщи старши треньорът на "черно-белите" Ясен Петров.
Причината за това е, че травмата в глезена, която футболистът получи преди 10-ина дни все още не е отшумяла. Извън групата остават още новите попълнения - Карим Израилов и Том, които не са уредени с картотеки.
На вчерашната тренировка бразилският защитник на "черно-белите" Даниел Моралес е бил ударен в коляното, което бе оперирано преди време. Травмата му обаче не е сериозна и има големи шансове той да бъде излекуван за предстоящия двубой.
"Изборът групата от 18 футболисти за мача е голям проблем за мен. Ще трябва да остава извън нея играчи, които са се готвили на пълни обороти и са показали, че са готови за предстоящите двубои", каза още Ясен Петров. Той добави, че във водения от него тим няма предварително обявени титуляри или резерви и в последния момент ще се решава кой да започне мача.

"Мачът с Локомотив (София) ще бъде тактическа битка, трябва да сме максимално, защото противникът наказва всяка грешка", категоричен бе Ясен Петров.