Хазяи обраха жилището си
Хазяи обраха жилището си / Dariknews.bg

Хазяи са заподозрени в грабеж от собствения си апартамент. По данни на полицията, двамата съпрузи  - на 59 и 66 години, откраднали лаптоп и мобилен телефон от жилището си, което дават под наем. Вещите са на наемателите - млада двойка. Грабителите се издирват.

Възрастните наемодатели отишли да приберат наема за апартамента, но 19-годишната девойка отказала да плати дължимата сума. Тогава мъжът и жената, собственици на жилището, избутали момичето и взели преносимия компютър и мобилен телефон, които били в стаята.

Полицията издирва и извършителите на 3 обира на вили в землището на Бойково. В периода 29 януари - 14 февруари от къщи в местността "Горно краище" са били откраднати генератор за ел. ток, моторен тример, две батерии за баня, три туристически газови бутилки, ъглошлайф, инструменти, жакардов килим, лозарска ножица и тенджера.

Служителите на полицията работят и по още една кражба, извършена през нощта срещу 15 февруари в Асеновград. Апашите са отмъкнали три лаптопа на стойност около 2 600 лева от офис за компютри на ул."Драгоман". В сградата е било проникнато след счупване на витринно стъкло.