Главата на разпит заради стрелбата в Бедрум
Главата на разпит заради стрелбата в Бедрум / Dariknews.bg

Престрелката между групите на Георги Славов под прякор Жоро Главата и Владо Арабаджиев, син на известния хотелиер от Пловдив Ветко Арабаджиев, е станала заради скандал за резервация. Според източници на Дарик радио, присъствали на мястото, Владо Арабаджиев е имал запазено сепаре в заведение „Бедрум". Малко преди той и компанията му да пристигнат, Жоро Главата се появил в нощния клуб и седнал на резервираната маса. След като синът на известния хотелиер пристигнал и видял, че местата му вече е заета, възникнал скандал. По неофициална информация, Арабаджиев бил в компанията на Николета Лозанова, бивша приятелка на Главата. След намесата на служители от СОТ, мъжете били изведени извън заведението.

На входа, свадата продължила и прераснала в побой и стрелба с пистолет във въздуха. След това и двете групи се оттеглили в неизвестни посоки с луксозни автомобили. Полицията издирва единият от охранителите, който е произвел изстрели. До момента няма информация за ранени или задържани лица.

По предварителна информация, групите са имали конфликти още през лятото. Установено е, че Главата притежава лек автомобил "Мерцедес С500", който е обявен за местно издирване. По информация на Дарик радио, се очаква тази вечер Славов да бъде разпитан в полицията. До момента, Владо Арабаджиев не е давал обяснения пред органите на реда. По случая е образувано досъдебно производство.