GIPSY 4 EVER откриват Есенния салон на изкуствата
GIPSY 4 EVER откриват Есенния салон на изкуствата / Дарик Пловдив

GIPSY 4 EVER, които ще открият 12-тия Есенен салон на изкуствата в Пловдив на Античния театър, се включват в българска благотворителна инициатива в подкрепа на уязвими деца.

Музикантите от GIPSY 4 EVER, бивши звезди на Джипси Кингс, заедно с „Кремона България“ ЕООД ще подкрепят VII–то издание на „Вечер на добродетелите“, най-голямата благотворителна инициатива на фондация „За Нашите Деца“.

По традиция, известни личности от цял свят даряват вещи с колекционерска стойност за каузата на фондацията - щастливо детство и светло бъдеще на най-уязвимите деца в България. Сред уникалните предмети, за които гостите на тазгодишното издание на „Вечер на добродетелите“ ще се съревновават, е китара предоставена от „Кремона България“ ЕООД, на която ще се подпишат всички членове на GIPSY 4 EVER, които са тук за предстоящия си концерт на 2 септември от 20.00 часа на Античния театър в гр. Пловдив. Музикантите са известни с това, че свирят на инструменти „Кремона“.

Виртуозните музиканти ще представят на Античния театър всички хитове на ДЖИПСИ КИНГС, събрани в новия проект GIPSY 4 EVER. В центъра на възпламеняващия концерт ще е музикалният ръководител и главен композитор на ДЖИПСИ КИНГС - басистът КСАВИЕ ПАДИА. GIPSY 4 EVER са още по-силни, по-добри и представят с невероятен звук и плам всички хитове, гарнирани с няколко чисто нови композиции.

Билетите, които са на цена 35 лв. се продават на касата пред община Пловдив, както и в мрежата на EVENTIM в цялата страна.

Седмото издание на Вечер на добродетелите ще се проведе на 26 октомври 2016 г. в центъра за високо технологични иновации Sofia Tech Park, като 100% от набраните средства ще бъдат инвестирани в изграждането на модерен център за социално-здравни услуги на мястото на дома за изоставени бебета „Св. София“.