Гиньо Матев: Ще върна усмивките на пловдивчани
Гиньо Матев: Ще върна усмивките на пловдивчани / снимка: dariknews.bg
Гиньо Матев: Ще върна усмивките на пловдивчани
46136
Гиньо Матев: Ще върна усмивките на пловдивчани
  • Гиньо Матев: Ще върна усмивките на пловдивчани

Много чухме, много видяхме, но истинският ден е 23 октомври, заяви за Дарик кандидатът на ВМРО-БНД за кмет на Пловдив Гиньо Матев. Той добави, че в неделя пловдивчани ще покажат кого са избрали. Искам божията благословия над целия ни град, за да може да просперира и да излезе от състоянието, което е в момента, каза още Матев.

Кандидатът на ВМРО-БНД призова пловдивчани за по-голяма избирателна активност, която ще претопи изтъргуваните гласове. Гиньо Матев обеща, че ще върне усмивката на пловдивчани.

Чуйте цялото му обръщение към жителите на община Пловдив от прикачения звуков файл.

Ето и официалното заключително предизборно обръщение на Гиньо Матев към гласоподавателите:

"Уважаеми пловдивчани,

Скъпи приятели,

Братя и сестри,

Преди 4 години никой не вярваше, че „Тракия" може да стане най-добрият район за живеене под тепетата. Но това се случи! Два пъти! И затова със самочувствие гарантирам, че Пловдив може да си върне славата на най-доброто място за живеене в България! С Божията подкрепа и чрез силата на вашия вот за мен на 23 октомври!

Подкрепете мен и моята листа с №17 в бюлетините, за да спрат далаверите с общинските жилища! За да има места в детските градини и ясли! За да възродим християнското милосърдие и помощ за нашите възрастни майки и бащи!

Абсолютно съм убеден, че мнозинството от пловдивчани сте мъдри и интелигентни хора. Вас не могат да ви подведат фалшивите рейтинги, лъжите и лицемерието. Защото е казано - по делата ще ги познаете! Аз бих добавил още - и по билбордовете и хоругвите на всяка крачка.

Дайте ми шанс и Пловдив отново ще ражда европейски и световни шампиони! Пловдив отново ще е безспорната културна столица на Европа! Пловдив ще си върне авторитета на промишления и търговски център на България!

Нека масово отидем до урните, за да кажем своето голямо „НЕ" на мудността, на партийните хранилки в общината, на безхаберието и на застоя.

Гласувайте с № 17, за да върнем достойнството и усмивката на пловдивчани!

Нека Бог да ни благослови за доброто на нашия град!"