Ген. В. Петров: Избор в България няма, има пазар на гласове!
Ген. В. Петров: Избор в България няма, има пазар на гласове! / www.abv-alternativa.bg
Ген. В. Петров: Избор в България няма, има пазар на гласове!
75401
Ген. В. Петров: Избор в България няма, има пазар на гласове!
  • Ген. В. Петров: Избор в България няма, има пазар на гласове!

В България избори няма, това е най-страшното впечатление, което остава след изборите на 5-ти октомври. Това каза в ефира на Дарик генерал Валентин Петров, водач на листата на АБВ в Пловдив и област и втори в листата за Пловдив-град.

Нямаше реална предизборна кампания, нямаше сблъсък на платформи и програми и избирателят нямаше как да направи информиран избор, категоричен е бившият главен секретар на МВР. По думите му, изборите в България са пазар, на който политиците излизат и започват да пазаруват своите избиратели в прекия смисъл.

Всички разбраха, че се купуват гласове, само МВР и Прокуратурата не го разбраха за пореден път, каза още генерал Петров. Според него изборите в страната ни са средство, което с помощта на неграмотни малцинства, крадливи арогантни и глупави могат да дойдат на власт.

„Изборите бяха превърнати в един цирк. Само че този цирк не е забавен-той е унизителен, той е унищожителен за България! Петров е категоричен, че купен вот е причината за голямото пренареждане на партийните листи на партиите.

Бившият директор на пловдивската полиция допълни, че преференциалният вот е сбъркан модел и за това говори огромният брой недействителни бюлетини, които са пуснати в областта.

Цялото интервю с ген. Валентин Петров, чуйте в прикачения аудио-файл.