/ netinfo
агресия
96134
агресия
  • агресия
Две момчета от дом в Пловдив са се изгаврили със свой връстник от същото социално заведение, превръщайки го в люлка.
 
Те са го накарали да легне на земята, сложили са дъска върху гърдите му и са седнали в двата й края, за да се люлеят. Инцидентът се е случил през миналата година, съобщи зам.-председателят на Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни Петко Василев.
 
Задържаха тийнейджъри заради клип с побой над момче

В резултат на гаврата, използваното за люлка момче е било наранено и прегледано в болница и за щастие, травмите по него не са били сериозни. Спасено е от издевателството след намесата на други възпитаници на дома, допълни Василев.
 
При друг случай на насилие от страна на малолетни и непълнолетни, ученичка в пловдивско училище е била преместена в друго школо, заради заплахите и агресията от страна на своите съученици. Това се случва след като целият клас, в който момичето е учило, решава да избяга от час. Потърпевшата решила обаче да се върне и станала обект на агресия в социалните мрежи от страна на съучениците си.

Обвиниха 14-годишен за убийството на бездомник

Насинено око пък е резултатът от спречкване между кондуктор на автобус в Пловдив, облечен с фланелка на футболния „Локомотив“ и пътник, облечен с тениска на „Ботев Пловдив“.  На една от спирките привърженикът на „канарчетата“ ударил в лицето контрольора.
 
За 2017 година 7 са случаите на блудство с деца в Пловдив. 51 пък от противообществените прояви на малолетни и непълнолетни са свързани с наркотици.
 
Убийство за удоволствие шокира Айтос (СНИМКИ)

Броят на внесените в съда дела срещу деца е намалял
, съобщи прокурор Магда Симеонова от Районната прокуратура в Пловдив.