Форум Здраве, щастие, красота в Пловдив
Форум Здраве, щастие, красота в Пловдив / снимка: личен архив
Форум "Здраве, щастие, красота" в Пловдив
76501
Форум "Здраве, щастие, красота" в Пловдив
  • Форум "Здраве, щастие, красота" в Пловдив

Над 50 фирми и организации ще участват на тазгодишното 13-то издание на Международния форум – изложение „Здраве, Щастие, Красота“, което се провежда на 28, 29  и 30 ноември в Пловдив. Това съобщи за Дарик Теодор Неделчев от организаторите на форума.

В рамките на събитието ще се проведат над 30 семинари, ателиета и презентации, изцяло свързани със здравословния начин на живот и личностното развитие. Друг интересен модул ще бъде фермерският пазар с натурални и чисти продукти, предлагани директно от производител, и свободната библиотека за всички, които искат да оставят книга или да вземат такава.

Специален акцент в програмата ще бъдат лекциите за прошката, здравословното хранене, как да приготвим веган меню у дома си и други здравословни практики, допълни Неделчев. (Чуйте подробности в прикачения файл)

Форумът търси пресечна точка между традиционната и нетрадиционната медицина, обясниха организаторите.

Всеки посетител на международния форума ще има възможност  да се докосне до опита и да получи съвет от над 100 експерти, изложители и лектори в областта на здравословния начин на живот. Има възможност да  дегустира  и разгледа  най-новите продукти  и услуги, за цялостно здраве и благополучие, обясни Теодор Неделчев.