Евроком кабел ще излъчва още два хитови канала
Евроком кабел ще излъчва още два хитови канала / netinfo
С два нови канала в програмните си пакети – НВО Comedy и Метро Голдуин Майер и възстановеният канал Пловдивска обществена телевизия стартира Евроком кабел от 1 октомври.

НВО Comedy е изцяло комедиен канал с изключително богата колекция от сериали, сред които легендарните «Семейство Сопрано» и «Войната вкъщи». Наред с тях ще бъдат излъчени семейни комедийни сериали от ново поколение, заснети изцяло пред аудитория на живо. От HBO Comedy ще се ползват безплатно всички абонати, притежаващи абонамент за НВО.

С пускането на Метро Голдуин Майер (MGM) абонатите на Евроком ще могат да се насладят на подбрани филми от прочутата колекция на световното студио Метро Голдуин Майер. Каналът ще бъде 24- часов, като първоначално ще е с 30% субтитрирано съдържание, но до края на годината цялата програма ще е с български субтитри. MGM ще бъде достъпен до всички абонати на базовата услуга кабелна телевизия (аналогов пакет).

През октомври новият канал MGM е подготвил за своите зрители многобройни филмови изненади. „Стенли и Айрис” с участието на Джейн Фонда и Робърт де Ниро, романтичните драми „Човек на луната” (с носителката на Оскар Рийз Уидърспуун) и класическият „Любовно поле” (с Мишел Пфайфър), както и екшън-трилъра „Натопяването” с Били Зейн в главната роля, са само част от хитовите холивудски филмовите заглавия.

За ценителите на седмото изкуство ще бъдат излъчени „Златни окови” с Джон Траволта; “Чудото” на Нийл Джордан с Бевърли Д’Анджело, както и режисьорският проект на Оливър Стоун „Салвадор” с Джеймс Белуши.

Специална филмова ретроспекция на Сюзън Сарандън ще видят зрителите на МGМ, в която са включени „Кралят на циганите”, „Едно любовно лято” и „Джо”. Любителите на „страшни филми» със сигурност ще се насладят на Хелуйн, когато цяла нощ ще бъдат излъчвани специална селекция на тематични заглавия, сред които „Подпалвачката” с участието на Дрю Баримор и Мартин Шийн.

През октомври цялостното съдържание на детската програма Джетикс ще бъде дублирано изцяло на български език е добрата новина за всички деца и техните родители.

От 1 октомври в програмния пакет за град Пловдив ще бъде включен и регионалният канал Пловдивска обществена телевизия.