Ексдепутатът Юлий Славов: СДС се превърна в ДДНБ
Ексдепутатът Юлий Славов: СДС се превърна в ДДНБ / netinfo
„СДС – Пловдив изчезна, това, което съществува в момента е ДДНБ – Двулично дружество с неограничена безотговорност”. Това заяви депутатът от 38-я парламент и бивш член на НИС на синята партия Юлий Славов в разковор с гост - водещите на „Коледно по Дарик” – областният управител и зам.-председател на БСП- Пловдив Тодор Петков и бившия кмет и настоящ директор на Телевизия „Евроком България” Иван Чомаков. Славов уточни, че използва термина „двулично” и в символния му смисъл, и заради това, че в местната стуктура командват двама души.

Някогашната „синя крепост” на България бе предадена за пореден и последен път отвътре, след като хората в партийната централа се постараха да минимизират организацията до няколко десетки човека, за които е важно, че си плащат членския внос, каза още ексдепутатът. Според него не неплатилите членски внос членове е трябвало да бъдат отрязани от неделния избор за председател, а тези, които – цитирам – превърнаха СДС в 500-членно дружество.

Когато политиците нямат идеи и не могат да правят политика, се занимават с администриране и счетоводство, каза и д-р Иван Чомаков.

Как събеседниците наложиха крилата фраза на Сталин „Има човек – има проблем, няма човек – няма проблем” към днешната ситуация в синята партия – чуйте от прикачения звуков файл