До 50% по евтини  разговорите с VoiceBox
До 50% по евтини разговорите с VoiceBox / netinfo

M-Teл представи oфициално новата си услуга VoiceBox, която предлага 2 М-Тел номера:фиксиран и мобилен.

VoiceBox устройството се предоставя безплатно на клиентите, след сключване на договор, не се заплаща и инсталационна такса. Главният маркетингов директор на M-Tel, г-н Андреас Майерхофер, заяви пред Дарик, че целта на новата услуга е да се наруши дългогодишният монопол на БТК.

VoiceBox предлага два пакета - за индивидуални и бизнес клиенти. Срещу месечна такса от 9,90лв. индивидуалните клиенти получават общо 150 безплатни минути за разговори, като 50 от тях са за обаждания към национални фиксирани мрежи, а останалите 100 са за повиквания към 5 номера по избор от мобилната мрежа на M-Tel.

400 са безплатните минути за бизнес клиентите, срещу сумата от 17,90 лв. на месец, като от тях 100 минути към национални фиксирани мрежи и 300 минути към 10 номера по избор от мрежата на Мобилтел. Новата услуга ще се предлага в над 230 населени места, а скоро ще има и национално покритие.

Първият клиент на M-Tel VoiceBox стана община Пловдив, чийто представител в лицето на г-жа Петя Дойчинова проведе демонстративен разговор с главния офис на фирмата в София.

Информация на Виктор Кадири.