Днес е Дебатът за Пловдив
Днес е Дебатът за Пловдив / netinfo

Българското Национално Дарик Радио и вестник „24 часа” ще бъдат домакини на Големия дебат за Пловдив между кандидатите за кмет на Пловдив днес. Партньори в организацията и провеждането на дебата са колегите от националния пресцентър на БТА в Пловдив.

Дебатът ще започне в 11 часа в зала „Съединение” на Историческия музей на площад „Съединение”. Водещи ще бъдат журналистите от Дарик радио Сашка Пушкова и Румен Бахов. Изпратени са официални покани до предизборните щабове на кандидатите Петя Раева, Славчо Атанасов, Захари Георгиев, Николай Караиванов, Венцислав Каймаканов, Спас Гърневски и Александър Буздрев.

Дебатът ще се проведе в три части. В първата кандидатите за кмет ще отговарят на въпроса: Защо решихте да се кандидатирате за кмет на Пловдив? Вашият личен успех, който е допринесъл и за успеха на Пловдив? Всеки от кандидатите ще има 5 минути, за отговори на въпроса.

Във втората част на дебата кандидатите ще отговарят на въпроси, отправени от представители на различни съсловия в града.

В третата част на дебата кандидатите за кмет на Пловдив ще отговарят на въпроси зададени от представители на пловдивските медии.