Димитър Атанасов представя аудиодиск с поезия и проза
Димитър Атанасов представя аудиодиск с поезия и проза / dariknews.bg

Литературно-музикална презентация на аудиодиска „Димитър Атанасов, поезия и проза" ще се състои довечера от 18 часа в в читалище „Христо Ботев" в кв. „Кючюк Париж" (бившето кино „Въстаник"). Актьорът Красимир Воскресенски ще изпълни творби на автора в съчетание с музикалното оформление на Албена Димова. Доц. Владимир Янев ще представи аудиотворбата.

Вечерта се организира от Малък театър - Пловдив, Народна библиотека „Иван Вазов", Дружеството на писателите - Пловдив и самият автор.

В поканата си Димитър Атанасов казва:

Приятели и колеги, близки и познати, а може и непознати... Пловдивчани, варненци, търновци, габровци, старозагорци, бургазлии, хасковлии, ямболлии, софиянци и т.н... Който има свободна вечер в свободната събота на 27 февруари, да се чувства поканен на литературно-музикалната презентация на аудиодиск с високовиражното заглавие „Димитър Атанасов, поезия и проза".

След натоварването, на което доброволно ще се подложите, ви предлагам за разтуха чаша червено вино в съпровод на пиано с някои от вечните евъргрийни във фоайето на втория етаж.

Прегръщам ви и ви очаквам."