Детски зимен празник в Родопите
Детски зимен празник в Родопите / Тракия САГ

Над 250 деца от 4 държави ще вземат участие в първото издание на международния ски турнир за деца, който ще се проведе днес на пистата на екохотел „Здравец“ в местността Копривките. Надпреварата е за деца от 6 до 12 години и се организира от Спортен ски клуб “Тракия САГ”. Състезанието се организира от 2010 година, но за първи път e с международно участие. Уменията си на пистата ще покажат скиори от България,  Македония, Сърбия и Турция.

Специално за събитието усмихнатите млади водещи на кулинарното предаване „Бон Апети“ Лора и Стоян са организирали вкусен празник за малките скиори – „Ден на палачинката“.  В изградената кухня на самата ски писта всеки ще има възможност да се включи в приготвянето на ароматни топли палачинки.

Детски зимен празник в Родопите
netinfo
Денят на палачинката е още един добър повод децата да се потопят в снежната магия на зимните спортове, докато се забавляват и изживяват апетитното приключение. С много усмивки, вкусни емоции и сред красива природа малките скиори ще бъдат насърчавани от родители и приятели да упражняват снежниje дисциплини.