ДЕР препита Каймаканов, предстоят срещи с още трима кандидат-кметове
ДЕР препита Каймаканов, предстоят срещи с още трима кандидат-кметове / netinfo

Доволен съм от срещата ми с представителите на Движение “Експерти за региона” /ДЕР/, защото виждам, че тяхната визия за управление отговаря изцяло на моята програма, заяви пред Дарик независимият кандидат за кмет на Пловдив Венцислав Каймаканов. Днес той се срещна с кандидатите за общински съветници от листата на ДЕР и разговаря с тях за това, как вижда бъдещото управление на града. Това, което те ме питаха, е залегнало изцяло в моята програма, каза още Каймаканов и допълни, че политиката на кметския стол не е политика, а управление, а той възнамерява да докаже, че е по-добре на този стол да има управител, а не политик.

Доволни сме от това, което чухме от Венцислав Каймаканов, основното, с което се доближаваме това е, че ние не сме политическа партия и не защитаваме политически интереси, така както и той не представлява политическа сила, подчерта Борис Калибацев от листата на ДЕР. Според него градът трябва да бъде управляван от политическа логика, а не от партийни пристрастия.

Освен с Каймаканов ДЕР организира срещи с още трима от кандидатите за кмет на Пловдив – Славчо Атанасов /ГЕРБ-ВМРО/, Николай Караиванов /ДА за Пловдив/ и Захари Георгиев /Коалиция за Пловдив/. За всички кандидати от движението са подготвили 10 въпроса, свързани с управлението и оснвоните проблеми на града.

Още за срещата на ДЕР с независимия кандидат за кмет Венцислав Каймаканов очаквайте в Дарик кафе в понеделник.