Делибашич пропуска мача с Левски
Делибашич пропуска мача с Левски / plovdiv24.bg
Делибашич пропуска мача с Левски
17887
Делибашич пропуска мача с Левски
  • Делибашич пропуска мача с Левски
Нападателят на Локомотив Пд Павле Делибашич почти сигурно ще отпадне от сметките на Аян Садъков за неделния двубой срещу Левски, съобщи наставникът на „смърфовете”. Сръбският футболист има проблеми още от преди мача с Черноморец, но срещу „акулите” и ЦСКА е играл на обезболяващи инжекции.

 

 

„До неделя има още време, но предпочитам да не рискувам здравето на Павле. Не съм отписал двубоя срещу „сините”, но по-важен за нас е следващият мач, в който приемаме Спартак Варна”, заяви Садъков.

 

 

Легендата на „черно-белите” сподели, че се колебае дали да не даде почивка и на Георги Мечечиев, който има четири жълти картона и при нов такъв ще бъде наказан за мача със „соколите”.

 

 

„Не мисля, че отсъствието на Георги Петков и Гонзо ще ни помогне. Мисля, че това е нож с две остриета, тъй като Левски разполага с достатъчно футболисти, които ще дадат всичко от себе си, за да се възползват от шанса им да играят като титуляри срещу нас. Двамата са доказани футболисти, но според мен отсъствието им в никакъв случай няма да се окаже решаващо”, коментира наставникът на Локо Пд.

 

 

Той бе категоричен, че отборът му ще играе разкрепостен футбол и ще се опита да спечели точки от „Герена”. „Знаем класата на Левски, но нашата амбиция е да играем добър футбол, който да се хареса на публиката. Не правим трагедии от загубата с ЦСКА и футболистите ми тренират в добро настроение преди мача в неделя.”

 

 

Междувременно стана ясно, че Локо Пд ще запълни паузата в шампионата през следващия уикенд с контролна среща със съгражданите си от Марица. Двубоят ще се играе на 28 март, събота, като теренът ще се уточнява допълнително.