Даксон възстановен от контузията, Том пропуска мача с Литекс
Даксон възстановен от контузията, Том пропуска мача с Литекс / netinfo
Футболистът на Локомотив Пд Даксон да Силва е напълно възстановен от травмата, която получи в срещата с Миньор и се включи на пълни обороти в първата тренировка на отбора преди мача с Литекс в неделя.

Лечението на разтежението на другия бразилец в състава на „смърфовете” Евертон Джилио – Том върви добре и кариоката започна по-сериозни натоварвания в тренировките, но по всяка вероятност няма да се рискува с включването му в игра срещу ловчанлии.

На днешното занимание въобще не се появиха контузеният Ангел Йошев и Румен Горанов, който е повален от вирус и е на антибиотици. От щаба на Локо се надяват, че халфът ще се оправи до неделя и ще бъде на разположение на Аян Садъков.

На облекчен режим се подгтотвяха трайно контузените Бърнард Хейгън и Дани Кики. Последният бе глобен с 30 процента от последната заплата заради безпричинното си отсъствие от тренировки.

Преди днешното занимание Аян Садъков направи разбор на мачо с Миньор, в който пловдивчани допуснаха изравняване, след като имаха преднина от два гола.