Близо 3 000 гости посрещнаха в Liebherr в Деня на семейството
Близо 3 000 гости посрещнаха в Liebherr в Деня на семейството / netinfo

Децата и близките на всички служители и работници на Либхер Хаусгерете Марица се запознаха с дейността на фирмата в Деня на семейството днес. Събитието се организира по традиция от 23 години, но за пръв път в България.

 

Всички посетители  видяха отблизо  най-интересните моменти от производството на хладилници с марката Liebherr. В шоу рума бе изложен и най-новият модел за българския пазар - CP 3523 от енергиен клас А++ с инверторен компресор. Организацията за посещението в Деня на семейството и кетеринга за близо 3 000-те гости на Liebherr бе на европейско ниво.

  Забавни игри за деца, DJ парти, представление на танцова формация „Етноритъм” и концерт на Биляна са част от празничната програма, която продължава до късно следобед.

 

 

 

През 2008 година от завода на Либхер Хаусгерете Марица в Радиново ще излязат на пазара над 600 хил. уреда, a до средата на 2009 се очаква да бъде произведен и 3-милионният хладилник. В България се продават над 300 модела, като най-скъпият е SBS  с две крила, 3 камери BioFresh и ледогенератор.