Баща уби сина си и опита да се заколи
Баща уби сина си и опита да се заколи / netinfo

Баща уби сина си при скандал, а след това направи опит да сесамоубие с нож, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал в снощи в Кричим.

Около 21 часа в къща на ул.”Стара планина” възникнала разправия между 71- годишния Георги и 35- годишния му син Никола. По време на караницата бащата наръгал с нож в областта на сърцето сина си. Пострадалият бил откаран в поликлиниката в Кричим, където е починал. След случилото се бащата направил опит да се самоубие, като се намушкал няколко пъти с нож. След обаждане на внукът му, е намерен от полицията на съседна улица и откаран в болница в Пловдив. Има опасност за живота му.

По първоначални данни скандалът между двамата бил заради прегазеното от неизвестен автомобил същата вечер куче на Георги. Синът предупредил баща си, че това се е случило, но пенсионерът се ядосал и започнал да чупи прозорците на къщата, да троши чинии и чаши, да хвърля столове. Синът, който живеел със семейството си на горния етаж, слязъл да го укроти, но бащата взел кухненския нож и на тротоара пред дома им го пробол с един удар в сърцето.