/ Снимка: Дарик, архив
И други пътни инциденти в областта, сред тях и меле, предизвикано от пиян полицай
75-годишен шофьор загина след пътен инцидент, съобщиха от полицията. Сигналът за инцидента е получен на 19 април.

Няколко души пострадаха при катастрофи

На ул. „Хр. Данов“ в Куклен лек автомобил „Вартбург“ се е блъснал в масивна стена. Пътувалият сам в автомобила 75-годишен водач бил откаран в болница, където по-късно починал. 

76-годишна пътничка е в болница след произшествие вчера в Пловдив. По първоначални данни, на 21 април на паркинг на бул. „Христо Ботев“ възрастната жена паднала от потеглящ лек автомобил „КИА“ с 45-годишен водач. Пострадалата е под лекарско наблюдение с фрактура на раменна кост.
 
Моторист пострада при катастрофа

В полицията в Асеновград се разследва катастрофа, възникнала на 20 април. Според получения сигнал, на ул. „Васил Левски“ се сблъскали мотопед „Рон“ с 25-годишен водач и лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 51-годишен. В болница за лечение е настанен по-младият мъж.
 
Пиян шофьор предизвика катастрофа на пътя Пловдив-Карлово. Сигналът за произшествието край село Труд е получен на 19 април. На място служители от районното управление установили, че лек автомобил „Фолксваген“ блъснал отзад лек автомобил „Шкода“, който излязъл извън пътното платно.

Лека катастрофа блокира движението на ул. "Иван Вазов"

При удара няма сериозно пострадали. Първата кола управлявал 37-годишен полицай с концентрация на алкохол в кръвта над 1,5 промила. Зад волана на втория автомобил била 59-годишна жена, чиято проба с дрегер е отрицателна.