6 влака с променени разписания
6 влака с променени разписания / netinfo
Три влака между Карлово и София и един пътнически от Копривщица за столицата от днес са с променени разписания. В неделя пък ще има отклонения от обичайния график на 2 композиции между Пловдив и Панагюрище. Причините са ремонти в различни пътни участъци, съобщават от БДЖ.

С 18 минути по-късно ще тръгва пътническият влак от Карлово за София, който обичайно заминава в 16, 22 ч. Композициите в обратната посока в 16, 52 ч. и в 18, 10 ч. ще са с променено разписание по част от гарите по маршрута, но в Карлово ще пристигат според досегашния график. Пътническият влак от Копривщица за София ще потегля в 14,08 часа вместо в 13, 40.

Заради ремонти между гарите Филипово и Съединение пък в неделя два пътнически влака ще пътуват само между Панагюрище и Съединение, а пътниците ще се извозват с автобуси в отсечката Съединение – Пловдив. Промяната засяга композицията в 10, 40 от Панагюрище. Влакът в обратната посока, който тръгва от Пловдив в 14, 20, ще бъде заменен с автобус, а началната му гара „се измества” в Съединение, откъдето той заминава по редовното си разписание в 14,58 ч.