18-годишно момче е открито мъртво пред сградата на Техническия университет
18-годишно момче е открито мъртво пред сградата на Техническия университет / netinfo


Ученик от професионалната гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване в Пловдив е бил пребит пред сградата на Техническия университет тази нощ, разбра Дарик радио. Инцидентът не е потвърден официално от полицията.

По неофициална информация момчето е починало от загуба на кръв. Към 4 часа сутринта, живущите в близост до сградата на университета, са се събудили от викове на група тийнейджъри. 18-годишното момче е било пребито до пресечката на улица “ Кръстьо Пастухов” с ул.“Цанко Дюстабанов” близо до централата на БСП в града. Никой от съседите не е посмял да се намеси по време на скандала. Предполага се, че младежите са се скарали след връщане от дискотека. Бащата на пострадалото момче е пристигнал на мястото на инцидента, но вече било късно. Няма данни дали е потърсил екип на Спешна медицинска помощ и защо не е сигнализирал в полицията, че срещу сина му е извършено тежко престъпление.

Според друга версия, момчето е починало от голяма кръвозагуба, след като се нарязало на  стъкло. Младежите са счупили прозореца на входната врата на централата на БСП, установи по-късно проверка на Дарик радио. Все още не е ясно дали това е станало по време на боя помежду им или случайно.