11.11 – портал на благоденствието и начало на нов период
11.11 – портал на благоденствието и начало на нов период / Pixabay.com
11.11 – портал на благоденствието и начало на нов период
91108
11.11 – портал на благоденствието и начало на нов период
  • 11.11 – портал на благоденствието и начало на нов период

Астролозите и нумеролозите определят 11 ноември като портал на благоденствието и начало на нов период. Това заяви в предаването „Промяната“ по Дарик радио Мариана Стракова, директор на Пловдивския културен институт. Заради комбинацията 11.11 се намираме в едно повишено вибрационно поле, в което цялото съзнание на хората и Вселената започва да се променя в друг аспект. Според китайската нумерология единицата е израз на божествената същност, това е началото. Мариана Стракова напомни, че за това говори и Петър Дънов, който смята единицата за Бога.

Числото едно има много силна енергия. Днес има струпване на няколко единици, което означава увеличаване на тази енергия. Числото пробужда съзнанието и е свързано със слънцето, което символизира волята за живот. В астрологията слънцето управлява духа, волята, цялостта и лидерството.

Числото 11 се смята за едно от сакралните числа и се свързва с трансформация и духовно развитие. Нумеролозите потвърждават, че 11 е числото на промените и огромната енергия.

11 е мисионерско число, то носи изобретателност и вдъхновение, дори известен мистицизъм, каза още Мариана Стракова. Днешният ден е подходящ да се разделим със стари и ненужни неща, които не са ни от полза, да изпращаме повече светлина и позитивни мисли, както и благодарност към Земята.

Цялото интервю може да чуете в прикачения аудио файл, от което ще разберете и за интересни акценти от предстоящата програма на Пловдивския културен институт.