mihajlov
mihajlov / slavi mihajlov
Председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов има нужда от финансова помощ, за да може да се лекува. Това се казва в призив, разпространен от екипа на НССБ. 
Ето какво се казва в писмото, изпратен от НССБ до представителите на медиите:
„В продължение на повече от 10 дни председателят на Националното сдружение на сираците в България се намира в затруднение да реши здравословния си проблем. През всичките години Слави с огромно желание винаги е откликвал на зов за помощ и е помагал с каквото може за различни социални инициативи. Цялата му обществено полезна дейност е напълно безплатна.
Самият той помага и е приел за призвание това защото е отрасъл в социални институции за деца, лишени от родителска грижа. Няма близки и роднини от които да получи помощ. Много хора през годините са получили радост и усмивки благодарение на безрезервната му помощ и подкрепа.
Сега самият той има нужда от помощ и не смее да моли никого, защото вярва в това, че никой не му е длъжен. Аз като човек, който е част от неговия екип съм много притеснена от факта, че в този труден за него момент той не намира решение.
Според лекарите е нужно да постъпи в болница и да се проведе адекватно лечение. Опитах се няколко пъти да убедя Слави да се обърне с апел към фирми, които да му помогнат за да заплати всичките си здравни осигуровки но той категорично ми отказва. Защото му е неудобно да моли за помощ.
За да постъпи в болницата са нужни още 466,34 лева, които да плати към НАП за здравни осигуровки и да влезе в болница. С помощта на добри хора е внесена по голямата част от сумата 1100 лева. Горещо Ви моля с Вашата помощ да му върнем вярата в доброто и да види, че в този труден за него момент не е сам и има подкрепата на много хора. Изпращам ви личната сметка на Слави и при желание някой да помогне може да го направи лично. Изпращам на вниманието Ви документ от спешно отделение от където са видими изследванията и резултатите. Моля да ни помогнете, защото той се е отчаял страшно много, че не може да намери решение. Важно е за нас Слави да бъде здрав за да продължава със същия хъс да бъде двигателят на много социални инициативи.
Оставам с уважение и благодарност, ЗОРКА РАЙЧЕВА, Екип на НССБ“.

Дарителската сметка, на която може да бъде оказана подкрепа е:

slavi smetka
нссб