Жители на село Тученица към кандидата за кмет на община Плевен от ГЕРБ: Доц. Стойков, посрещаме Ви като бяла лястовица
Жители на село Тученица към кандидата за кмет на община Плевен от ГЕРБ: Доц. Стойков, посрещаме Ви като бяла лястовица / netinfo

Доц. Стойков, посрещаме ви като бяла лястовица, заяви жител на Тученица в срещата с кандидата на ГЕРБ за кмет на Плевен на 7 октомври. За 12 години получихме само 12 колички асфалт марка „Ала бала" и „Замажи очи", сподели още той. Вие сте новият ни кмет, категоричен бе мъжът. Пожелавам ви след 3-4 успешни мандата да създадете нова специалност „политическа хирургия", която ще лекувате не един човек, а цели градове. Сърдечният прием на хората в Тученица бе възнаграден с ангажимента на доц. Димитър Стойков, кметският наместник в селото да бъде назначен след среща с хората. Бъдете повече сред нас, призоваха жителите на Тученица, изразявайки възмущение от липсата на достъп до ръководството на общината последните години.

Вие сте перлата на общината, с красивата си природа и смятам да работя за развитие на селски туризъм в района, обеща доц. Стойков.

Кандидатът за кмет на Плевен бе посрещнат топло и от жителите на Радишево. Непринуденият му жест в подкрепа на болно дете от селото трогна до сълзи хората в залата. Ние нямаме пари за купуване на гласове, за бира и кебапчате, но винаги ще намерим за хората в нужда, обяви доц. Димитър Стойков. Акта на дарение бе последван от всички представители на листата за общински съветници, съпричастни със съдбата на малчугана. Доц. Димитър Стойков се ангажира лично да съдейства в хода на медицинските процедури, за да може семейството на малкия Преслав да преодолее по-лесно този етап. На хората от селото доц. Стойков обеща винаги да бъде на разположение при решаване на проблемите на Радишево.

Кандидатът за кмет на селото Тодор Илиев представи конкретните мерки за подобряване на живота на хората в селото. Ще оправим озеленяването, тротоарите и ще обособим центъра на Радишево, обеща кандидатът. Поправка на съществуваща и изграждане на нова детска площадка, строеж на чешма в центъра и подмяна на водопроводната мрежа, планира още Тодор Илиев. Той бе категоричен, че ако бъде избран, няма да допусне снегопочисването да се изчерпва с централната улица в селото. Разширяване видеонаблюдението и постоянно полицейски присъствие обмисля още кандидатът за кмет, както и осигуряване на лекар, който да идва на място в селото.