Жени ГЕРБ учреди структури във всички общини в Област Плевен
Жени ГЕРБ учреди структури във всички общини в Област Плевен / gerb.pleven

Дамите от ГЕРБ в Кнежа, Искър и Пордим учредиха свои общински структура. Това стана в присъствието на Диана Данова, член на НИС на Жени ГЕРБ, Даниела Гонкова, областен клубен ръководител и Десислава Панталеева, областен клубен организационен секретар. В присъствието на общинските ръководители на партията Валери Лачовски в Кнежа, Илияна Гложенска в Искър и Детелин Василев в Пордим бе номинирано общинско ръководство на дамите в общините. В Кнежа за ръководител бе избрана Катя Герговска, а за организационен секретар - Галя Божилова. В Искър за ръководител присъстващите номинираха Десислава Цекова, за секретар - Десислава Петрова. В Пордим единодушно избраха за ръководител на дамите Емилия Василева и за секретар - Десислава Паисиева.

С тези последни организационни събрания, Жени ГЕРБ - Плевен вече има структури във всички общини на област Плевен. Според областният клубен ръководител Даниела Гонкова, това е само първата стъпка към повишаване на активността на дамите от областта.

Целта им е чрез организираност да утвърдят своето място както професионално, така и в обществения и партиен живот. "Структурирайки се, ние даваме заявка за активно участие в предстоящите мести избори. Жената има място в политиката, така както има утвърдено място в семейството и в професията си - място за уважение и признание", категорична е г-жа Гонкова.