Земеделски съюз Ал. Стамболийски с ново ръководство и нов офис в Плевен
Земеделски съюз Ал. Стамболийски с ново ръководство и нов офис в Плевен / dariknews.archive

На 27 август 2014 г. в центъра на Плевен беше открит новият офис на Земеделски съюз "Александър Стамболийски".
На откриването, което започна с водосвет, отслужен от плевенски свещеник присъстваха председателят на партията Спас Панчев, областният лидер за Плевен Януш Дончев, Красимир Атанасов - общински председател, както и представители на коалиционния партньор БСП - Лява България, сред които народният представител Васил Антонов и областният председател и зам.-областен управител на Плевен Мирослав Михайлов.

Председателят на Земеделски съюз "Александър Стамболийски" Спас Панчев сподели, че новият областен председател на партията в Плевен Януш Донев е избран на последния конгрес на партия Земеделски съюз "Ал. Стамболийски" и за член на постоянното присъствие, което се състои от 15 души.
"Радвам се, че той се включи в дейността на партията, защото е човек с добър авторитет, пълен с енергия и желание да работи и съм му благодарен, че прие идеята. Красимир Атанасов е новият председател на Общинската дружба на партия "Ал. Стамболийски".

Спас Панчев каза, че преди месец в Плевен е проведен националния съвет на Земеделски съюз "Александър Стамболийски, на който са начертани някои важни задачи, както за предстоящите предсрочни парламентарни избори, така и за самостоятелно участие в местните избори догодина.

"Сега ние сме част от коалиция БСП-Лява България и ще подкрепим кандидатите на коалицията в Плевенска област и в страната", каза Панчев и обясни, че за предстоящите избори на 5 октомври, Земеделски съюз "Ал. Стамболийски" няма да участва със свои представител в листата в Плевен.

Той поясни, че основната задача на новите лидери в Плевен Януш Донев и Красимир Атанасов е да подготвят партията за следващите, местни избори в областта.