Заглавията в Посредник на 22 януари
Заглавията в Посредник на 22 януари / netinfo
Не си внасяш вноските по ипотечни кредити – вземат ти жилището и ... оставаш длъжник. Такава реална ситуация описва на първа страница “Посредник”. От агенциите за недвижими имоти в Плевен алармират, че една част от хората, изтеглили през миналата година ипотечни жилищни кредити, сега спират да плащат задълженията си по тях. Съветите на брокерите са на стр.4.

25-тонен камион пропадна в плевенска улица, три часа голямата машина не можеше да бъде изтеглена от зейналата внезапно в асфалта дупка на кръстовищата на улиците “Емануил Васкидович” и “Молдавия”. Дали причината за инцидента са подпочвени води или закърпени дупки, не е ясно.

Митко Минков, зам.-кмет на Плевен в интервю за “Посредник” казва за проблемите на “Тотлебен” 33 – това са някакви същества с животински навици, които не се съобразяват с обществото. В интервюто на стр. 7 ще прочетете и как зам.-кметът вижда решението на проблема с живеещите в блока роми.

87 деца са заведени в детска педагогическа стая през миналата година, четем още във всекидневника. На територията на Първо РПУ с 8.7% е намалял общия брой на регистрираните престъпления.

Край - вече няма криза! От вчера газоподаването в Плевен е без ограничения. Вече са проведени разговори с ръководствата на предприятия в Плевен, които междувременно – по време на газовата криза, преминаха на алтернативно гориво.

За това как НУ “Патриарх Евтимий” отпразнува 103 години, как жените в Дъбован посрещнаха Бабинден и какво ще се случи по време на третата стипендиантска програма за журналисти също може да прочетете на страниците на “Посредник”.