Задържаха извършителите на дързък грабеж от хранителен магазин
Задържаха извършителите на дързък грабеж от хранителен магазин / archive.dariknews

В навечерието на Нова година, криминалисти от РУП-Троян за броени часове разкриха и задържаха извършителите на дръзка кражба от магазин в града, сред които двама от Червен бряг и един от Буковлък. На 31 декември 2013 г. в 17:00 ч. в РУП-Троян е постъпил сигнал за кражба от хранителен магазин на ул. "Васил Левски". Установено е, че около 16:50 ч. в търговския обект са влезли две неизвестни лица, които са поискали различни продукти от продавачката, а след тяхното напускане е установена и липсата на паричния оборот в размер на 1130 лева, който е бил оставен на видно място до касовия апарат. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Ловеч.

Троянските полицаи са провели незабавни издирвателни и заградителни мероприятия и след броени часове в град Севлиево са установени и задържани извършителите: криминално проявените В.Н.-32-годишен и Д.Н.-33 годишен и двамата от град Червен бряг и Н.М.-29 годишен от село Буковлък-община Плевен.

В автомобила, с който са се придвижвали лицата е намерена част от отнетата сума. Мъжете са задържани за срок от 24 часа в РУП-Троян, а по случая е образувано досъдебно производство.