За денонощие полицаите хванаха трима малолетни автокрадци
За денонощие полицаите хванаха трима малолетни автокрадци / archive.dariknews

За денонощие полицаите хванаха трима малолетни автокрадци
netinfo

Как ще продължи ремонтът в центъра на Плевен, в какъв срок трябва да завърши и на каква стойност

Има ли край нас столетник, достоен да участва в конкурса „Дърво с корен" и да стане европейско дърво на годината

Откъде дойде поредното голямо признание за артшкола „Колорит" и нейния ръководител

Къде двама пили, пили, та се сбили и по-възрастният починал от получения при побоя хематом в главата

Как фамилия Чапанови разплака руснаци с песен на Окуджава и с каква  награда се върнаха от бардфеста в Ловеч

Кой постигна тройка и кой не успя да победи съперника си през футболния уикенд

За денонощие полицаите хванаха трима малолетни автокрадци
netinfo

За 40-а поредна година Медицинският университет в Плевен откри тържествено академичната 2014/2015 година. Новоприетите студенти във вуза са 437 души в 11 специалности. Те бяха приветствани с тържествена церемония вчера в зала „Магнум".

Подборът на кандидати за съдебни заседатели, участващи в разглеждането на дела в Окръжен съд - Плевен, започна с началото на новата седмица. Подаването на документи ще става до 17,00 ч. на 30 септември, обявиха от местната управа.

80 души са се тествали за СПИН през първата седмица от септември в Кабинета за анонимно и безплатно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН на Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Плевен. Посетилите кабинета са двойно повече в сравнение с предходния период, информира РЗИ.

Доц. д-р Гергана Кабакчиева: Улпия Ескус е Ефес на Балканите. За поддръжката на археологическия резерват обаче нехае и държавна, и местна власт, смята археологът

37-годишният Йордан Богданов ще представи Плевен на започващите днес в Антверпен, Белгия, Европейски летни игри за хора с увреждания. Йордан е състезател по боче и е избран с жребий да бъде част от отбор от 16 атлети

Клуб "Северняците" вдигна на крака публиката в Турция.Танцьорите ни представиха България на Международния фолклорен фестивал в Афион

Само за денонощие полицията в Плевен е задържала трима автокрадци, извършили четири кражби на автомобили. И тримата автоапаши са малолетни - двама на 13 и един на 12 години.

Надзиратели откриха наркотици, скрити в руло тоалетна хартия и суха паста „Балкан"

Футбол: "Спартак" (Плевен) писа тройка на "Ботев" (Луковит)
Баскетбол:Александър Дяковски започна подготовка с тима на Черноморец

За денонощие полицаите хванаха трима малолетни автокрадци
netinfo

57-годишен затворник, на когото остават броени дни до излежаването на 16-годишна присъда за убийство, придружено с блудство, не иска да излиза на свобода от затвора в Ловеч, пише в новия брой на регионалния вестник "Зетра".

С тържествен ритуал пред паметника на Четвърти пехотен плевенски полк в Плевен бе отбелязана 129-та годишнина от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

Приключи благотворителната кампания на почернените родители за реанимацията на Университетската болница в Плевен.

Подготвят фестивала на сливата в Троян.

Драстично са се увеличили сигналите за отводняване от началото на годината в Ловешка област, съобщи началникът на Областно управление ПБЗН комисар Владимир Кацарски, цитиран от "Зетра".

Ирина Жекова спечели наградата на общината на „Бардфест Ловеч 2014".

В Белене започна работа по водния цикъл, в който ще бъдат инвестирани 42 милиона лева по европроект.

35 са определените места за агитационни предизборни материали в Плевен.

Кметът на община Ловеч направи дарение на църквата в село Къкрина.

Откриват академичната година в Медицинския университет в Плевен.

За денонощие полицаите хванаха трима малолетни автокрадци
netinfo

„Архитектите на нож с общината - пренебрегвали ги за проектиране", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Гилдията обвинява кмета и заместника му в еднолични решения, уточнява изданието.

От 3 стр. научаваме, че собственици още чакат земите си в района на Мъртвата долина, както и за трагичния рекорд - седем загинали на територията на Плевенска област в 5 катастрофи за два месеца.

За дискусията с плевенско домакинство, посветена на отношенията между България и Русия в сегашната кризисна ситуация, разказва вестникът на стр. 4.

Че Кнежа става център на текстилната и шивашка промишленост чрез пакистанска инвестиция, за цената на първокласника и очакваните добиви от слънчоглед и царевица можете да прочетете на страницата за бизнес.

„7 държавни и 24 общински училища се ремонтират в Плевенска област", „Търсят се преподаватели по всички предмети", са част от заглавията на 6 стр.

„Сагата, кой ще седне на шефския стол в Историческия музей продължава" е водеща тема за страницата „Артседмица".

„АБВ ще има силна група със сериозно влияние в бъдещото Народно събрание", заявява лидерът на партията Георги Първанов в специално интервю за изданието.

Как първите солисти на Плевенската опера се върнаха отново в бохемските си младини можете да прочетете на стр. 9.

15 стр. предлага богата спортна информация, а на последната 16-та пише за плевенчанка, която кръщава костенурка на шефа си и така може да го ругае на воля.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.