В петък е прослушването за Детска вокална група Арлекино
В петък е прослушването за Детска вокална група Арлекино / dariknews.archive

Остават броени дни до прослушването за новата детска вокална група "Арлекино" в читалище "Съгласие 1869" в Плевен. Желаещите да се включат имат на разположение последните ваканционни дни, за да се подготвят с една любима песен, с която да впечатлят журито.

Детска вокална група "Арлекино" се сформира по идея на НЧ „Съгласие 1869” и със съдействието на едни от най-изявените професионалисти в Плевен. Артистичен директор е Максим Горанов, художествен ръководител - Анелия Дечева, а вокален педагог - Виолета Боянова.

Всички млади таланти от I до XII клас имат възможност да покажат какво могат, да се включат в състава на групата или да се подготвят индивидуално за бъдещи големи изяви.

Прослушването ще се състои на 06 февруари 2015 г.- петък, от 17:30 часда. на сцена „Фоайе” в читалище „Съгласие”.

Участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи: I-IV и V-IX клас. Учениците от X-XII клас могат да участват в прослушването като индивидуални изпълнители.

Участието изисква представяне на една песен, изпълнена без съпровод или със СD.

За контакти и записване за прослушването: е-mail: saglasie1869_pleven@abv.bg

Читалище „Съгласие 1869”: 064 824242;

Анелия Дечева: 0879 911202; Максим Горанов: 0888532981; Виолета Боянова: 0897991385

 

Дейността на група „Арлекино” ще включва изпълнения на поп и рок музика, микрофонна техника, сценично поведение, индивидуална работа със солови изпълнители, записи в музикално студио, участия в радио програми, подготовка за участия в музикални конкурси, фестивали и телевизионни реалита.

Стефан Диомов вече е предоставил безплатно свои синбеци на негови песни и аранжименти на кавъри. Преговори се водят и с Хайгашод Агасян.