lewski
lewski / obshtina levski
Радостен празник за децата в град Левски днес, на 1 юни,  за официалното откриване на детската площадка на мечтите им, събра малки и големи на площада.

lewski
obshtina levski

С песните, стиховете  и танците на малките палавници и малките мажоретки, празникът озари лицата на всички в Международния ден на детето.
Кметът на община Левски Любка Александрова пожела на на децата да са здрави, щастливи и радостни, че на техния празник общината може да  им подари обещаната детска площадка. След като децата от ДГ „Слънце” подариха своя проект по Джуниър Ачийвмънт на кмета на общината, идеята им беше обогатена и прекрасната детска площадка вече радва децата.

lewski
obshtina levski

Директорът на дирекция „Градоустройство и архитектура” - инж. Пламен Парашкевов получи специална благодарност от кмета на общината за прекрасното претворяване на проекта на децата. Благодарност беше изказана на всички, участвали в изграждането на детската площадка за да са щастливи децата на своя празник. Любка Александрова им пожела весели игри с молба да пазят красивия детски кът.

lewski
obshtina levski

От ДГ „Слънце” благодариха от името на децата, родителите и жителите на град Левски на кмета на общината и изпълнителите за подарената радост.

lewski
obshtina levski

lewski
obshtina levski