Уредите Diplomat гарантират това, което синоптиците не могат
Уредите Diplomat гарантират това, което синоптиците не могат / diplomat.com

Учените са единодушни - климатът на Земята се променя. Ние българите също усещаме тези промени. Все по-често се оплакваме от прекалено ниските за нашата страна температури през зимата и твърде високите температури през лятото. На всеки му се искало по някакъв начин през зимата температурите да бъдат приятни като през пролет, а лятото да стане по-комфортно и по-прохладно. Това е напълно възможно да бъде постигнато!

С марката Diplomat, на българския пазар се предлага пълната гама уреди за дома, които през зимата се използват за отопление, а през лятото могат да бъдат използвани за разхлаждане на жилището, офиса или вилата.

Вентилаторните печки Diplomat, с мощност 2000 W, са удобни за ползване, лесно преносими, бързо затоплят въздуха и са снабдени със защита срещу прегряване. Различните модели са изпълнени във вертикален и хоризонтален вариант и са решени в няколоко цвята - бяло, черно, сиво и сребристо, което дава възможност за избор, според индивидуалните предпочитания или изискванията на интериора. Моделите за баня са пригодени за стенен монтаж.

Всички модели вентилаторни печки Diplomat осигуряват приток на хладен, топъл и горещ въздух.
Стенните керамични печки Diplomat са модерни и елегантни. Идеално се вписват и в най-изискано обзаведените помещения. Уредите от серията са снабдени с цифров дисплей, дистанционно управелние и имат 7,5-часов таймер. Някои от моделите имат и функция „Йонизация на въздуха", която допълнително допринася за качеството на въздуха в помещението.

С марката Diplomat се предлагат и вертикални керамични печки, като моделът тип „кула" е снабден с LSD-дисплей, дистанционно, 7,5-часов таймер и противопрахов филтър. Всички модели керамични печки Diplomat осигуряват приток на хладен, топъл и горещ въздух.
Конвекторните печки Diplomat са подходящ избор за тези, които държат на бързото затопляне на помещението и ценят модерния дизайн, който да се вписва в интериора.

Предлагат се модели с възможност за стенен монтаж, което позволява оптимално използване на помещението, а и дава възможност за безопасна отдалеченост от децата.
Климатиците Diplomat са оптималното решение за тези, които държат на разумния баланс между бързо постигане на комфортни температури и енергийна ефективност. Различните модели позволяват охлаждане или затопляне на помещения от 10 до 34 кв. м.

Вътрешното тяло на климатиците Diplomat е с изчистен дизайн, който се вписва в интериора.
Сред най-новите попълнения в гамата за сезон 2013/2014 са енергоспестяваща карбонова печка с моментно загряване и високоефективен, енергоспестяващ нагревателен елемент. Тя е с дистанционно управление и 7,5-часов таймер; шикозен черен стенен конвектор с touch-контрол и стъклен панел, който е с 24-часов таймер, LED-дисплей и дистанционно управление; стоящ конвектор (с и без таймер), който е с мощност 2000 W, 2 степени на отопление, регулируем термостат и турбовентилатор, осигуряващ по-бързо затопляне на помещението и пълноценно разпределение на топлината; кварцова печка с мощност 800 W, 2 степени за отопление и защита при падане.

Голям интерес предизвиква и електрическата камина с ефект на истински пламъци, която е с мощност 1850 W, 2 степени на отопление, терморегулатор и защито против падане.

Качество на Живот и Нежна Топлинa с отоплителни уреди Diplomat!
В магазините, където мислят за Вас и на www.diplomat.bg.