debati
debati / archive
Между 1 и 3 ноември 2018г в град Плевен протече национално състезание по дебати. То беше организирано от клуба по дебати към ЦПЛР-ЦУТНТ и се проведе в СУ ,,Иван Вазов". 

Близо 50 младежи от градовете Русе, София, Пловдив, Пазарджик и Шумен се бориха за призовите места.
Захари Николаев спечели първо място като индивидуален говорител, а след него се наредиха Нора Антова и Пламен Тотев. 
Престижната награда за най-добър отбор на състезанието получиха Пламен Тотев и Елия Панчова. 
Имаше и няколко плевенски отбора, които мериха сили с дебатьори с национални и международни отличия. Лора Спасова, Момчил Пачев и Паулина Гетова се представиха отлично и успяха да се класират напред в ранг листата. Жанин Ал-Шаргаби и Анастасия Радева от плевенския клуб по дебати пък се представиха блестящо като част от съдиите на състезанието. 

debati
archive

Младежите от клуба по дебати към ЦПЛР-ЦУТНТ сами се заеха да организират състезанието с подкрепата на центъра. Споделят, че са много доволни от това как е протекло, голяма част от участниците също изразиха удолетворението си и заключението е, че Плевен вдигна летвата за бъдещи състезания по дебати и много дебатьори ще чакат с нетърпение да посетят града ни и догодина! 

debati
archive

Желаещите да се развиват в областта на дебатите и публичното говорене могат да се свържат с клуба по дебати към ЦПЛР-ЦУТНТ чрез тяхната фейсбук страница - Клуб Дебати - Плевен
https://www.facebook.com/debateclubpleven/