remont
remont / obshtina pleven
Изкърпване на дупки по улиците в селата Ралево и Тученица са включени в графика за ремонти на фирмата изпълнител на дейностите „Инжстрой” ЕООД за тази седмица.
В Плевен ще се ремонтира тротоарна настилка на ул. „Сергей Румянцев” №90, както и ще се възстановява настилката на ул. „Райна княгиня” и тази до бл. 348 в жк „Кайлъка”. Предстои насипване с фрезован материал и подравняване на паркинг на ул. „Шипка” №24 и ул. „Добрич” в участъка между улиците „Хемус” и „Дойран”, възстановяване на пропадания в уличната настилка на ул. „Кайзерслаутерн” №№12, 14 и 17.
Ще бъдат изкърпени дупки по настилката на улицата зад МБАЛ „Св. Панталеймон” към ОДЗ „Яница” и пред бл. 228 в жк „Дружба”, там ще бъде направен и двоен джоб за контейнери.
В дните до 27 октомври ще бъдат положени плочки на ул. „Заменхоф” и ул. „Гурко” №10 пред  ОС „Детски ясли”, ще се извърши и ремонт на уличната настилка на пешеходна пътека на ул. „Гренадирска” и бул. „Данаил Попов”.
В частта по организация и безопасност на движението от „Инжстрой” ЕООД предвиждат демонтиране на непригодните и доставка и монтаж на пътни мантинели в жк „Сторгозия”, на ул. „Емануил Васкидович” и на пътя, водещ към Панорама „Плевенска епопея”.