Състезанието по бъги край Гривица ще се състои с нова дата
Състезанието по бъги край Гривица ще се състои с нова дата / dariknews.bg

Автокросът с бъгита, който трябваше да се проведе тази неделя от 10:00 часа на пистата край село Гривица се провали. В часа на старта на състезанието, организаторът на събитието, Станимир Лазаров не се появи на пистата.

Кметът на Гривица, Тошко Василев, който не е сред организаторите, но съдейства за провеждане на състезанието е потърсил Лазаров, но от съпругата му научил, че Станимир Лазаров е в болница. По - късно в кратък разговор самия Лазаров обяснил, че е в „Окръжна болница" и затворил.

За състезанието дойдоха около 20 екипажа от Пловдив, Силистра, Монтана, Пешера. Очевидно, организационни проблеми са попречили то да се състои, защото още от събота личеше, че нещо не е наред. Тогава за предварителните тренировки, освен полициейска кола и линейка, трябваше да дойде и пожарна, но тя така и не се появи. Тогава, някои от състезателите се запознаха с пистата.

Състезанието по бъги край Гривица ще се състои с нова дата
netinfo

Надпреварата беше обявена, като кръг от Шестия републиканския шампионат по бъги. „Състезание ще има с нов организатор.Предстои да уточним датата на събитието", обяви кметът на Гривица.

Състезанието по бъги край Гривица ще се състои с нова дата
netinfo