Средната работна заплата в Плевенска област падна под 600 лева
Средната работна заплата в Плевенска област падна под 600 лева / dariknews

Средната работна заплата в Плевенска област падна под 600 лева
netinfo

На колко места и с колко игри и изненади отпразнуваха
първи юни плевенските деца

Може ли паркирал автомобил да приклещи тролей от
новите и за колко време

Докъде стигна разкопаването на центъра по проекта за
ремонт на пешеходната зона

Кой е "за" задължителното гласуване и смята, че преференциите са начин за
контролиране на вота

Какво показа Дневният център за възрастни с
увреждания в Деня на отворени врати

От какъв турнир се завърнаха с над 20 медала лекоатлетите от клуб
„Георги Дъков" и клуб „Феникс 2004"

Средната работна заплата в Плевенска област падна под 600 лева
netinfo

Община Плевен тегли нов кредит по ФЛАГ
Средствата ще се ползват като оборотни по проекта за ремонт на пл.„Възраждане" и централната пешеходна зона

С паметен ритуал отбелязваме Деня на Ботев

Паметният ритуал по повод 2 юни - Ден на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България, ще започне в 11.30 часа пред паметника на Христо Ботев на едноименния булевард, където ще бъде строен почетен военен караул.

Операта „Дон Жуан" завладява плевенската сцена

Операта „Дон Жуан" от Моцарт ще представят на плевенска сцена Държавната опера - Русе и Общинската хорова формация „Гена Димитрова". Премиерата ще е на 9 юни от 19 часа в Драматично-куклен театър „Иван Радоев".

Румен Петков:
По-грозна и по-порочна предизборна кампания не сме имали

По-грозна и по-порочна предизборна кампания в целия период на прехода не сме имали. Това заяви на пресконференция в Плевен Румен Петков от АБВ. По думите му Изборният кодекс е бил хвърлен в последния момент в залата на Народното събрание и е претърпял пълен крах.

Средната работна заплата в Плевенска област падна под 600 лева
netinfo

Европейски инвестиции за над половин милиард лева ще се търсят чрез кандидатстване по новите оперативни програми за 45-те приоритетни за Плевен обекти, съобщава във водещия си брой регионалният вестник "Зетра", който се чете в Ловешка и Плевенска области.

Държавата прехвърля собствеността на Шипковските минерални бани на община Троян, информират от пресцентъра на областна администрация в Ловеч.

С публично оповестен конкурс ще бъде избран наемател за следващите 10 години за новопостроения плувен комплекс в Плевен.

Десет човека са загинали от началото на годината при катастрофи в Ловешка област, пише "Зетра".

Първият комплект реанимационно легло и монитор от благотворителната акция за клиниката по анестезиология и интензивно лечение в плевенската университетска болница, вече са поръчани.

Община Ловеч започна реконструкция и подмяна на вътрешната водопроводна мрежа в село Малиново.

Средната месечна работна заплата за област Плевен през първото тримесечие на 2014 г. намалява с 3.4% спрямо четвъртото тримесечие на 2013 г. и е 593 лв.

Ловешкият общински съвет определи по предложение на кмета три училища за средищни и едно за защитено. На 3 юни (вторник) за поредна година стартира лятната читалня на Регионална библиотека "Проф. Беню Цонев" в Ловеч.

Летните ваканционни дни в плевенския Център за работа с деца стартират на 16 юни.

Средната работна заплата в Плевенска област падна под 600 лева
netinfo

Местната БСП предпочете младока Момчил Неков пред Сергей Станишев, е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". АБВ в Плевен с 6,5%, ДПС и „България без цензура" купиха ромите, съобщава още вестника на първата си страница.

Задържаният за измама санитар се оправдал с двете си болни деца, разказва "BG Север" на конфликтната си страница.
„Дребните стопани измислят хватки за привличане на повече субсидии" и „Търговците примамват с частични намаления", са част от заглавията на страницата за бизнес.

Зъболекарите в неведение какво се случва със Соматологията, денталните специалисти се страхуват да не бъдат изгонени от сградата, ни информира ежедневникът от стр. 6.

Сантиментален човек съм - някои ми се радват, други ми завиждат, а трети ми се присмиват, изповядва писателят Георги Стойков на Артстраницата.
„АБВ е перспективата в левия сектор, след необратимото загниване на БСП", заявава в интервю пред седмичника Румен Петков.
Стр. 15 както винаги представя спортния живот в Плевен и региона, като акцентът този път е върху трудната победа на „Спартак" в последния за сезона мач.

„BG Север с награда от общината за принос в журналистиката", е любопитното заглавие на последната стр. 16.
В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.